Gyógyszer hasmenés

Tisztelt doktor úr, doktor nő! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy volt egy derék becsípődésem amire kaptam egy Diprophos injekciót és egy Surgam tablettát aminek szedésére 7nap mulva savtúltengés és hasmenés jelentkezett! Régebben is voltak savas problémáim, de étkezéssel és odafigyeléssel 2éve enyhén van reggelente csak! Székletemmel amúgy is vannak gondok, de most nagyon erős hasmenés jelentkezett 3héttel rá a mai napon és a savam sem akar csillapodni erős gyomorfájdalmaim is vannak, Rennie tablettát szedek rá de nem nagyon akar hatni! Normaflore is probáltam, de nem nagyon javul! Forever Freedom-ot szedek a porckopásomra, nem tudom ez jelenthet-e problémát? Mi a teendő ilyen hasmenéskor, mivel tudnám megszüntetni ezt a helyzetet? Hasmenésre Bolus adstringers-t vedtem be! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hasmenés témában

A hasmenés és a szedett gyógyszerek között nem feltétlenül van ok-okozati összefüggés. Először a hasmenés okát kell kivizsgálni, addig diéta és probiotikum javasolt. Gasztroenterológiai kivizsgálás javasolt.

Kérdés: 2012. július 04., 11:42; Megválaszolva: 2012. július 09., 21:38
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett