• Aranyeres csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/Úr! A problémám, hogy székeléskor az elején érzek egy szúró érzést, nem nagyon csak picit, a székletemen látok friss piros vért, amikor megtörlöm akkor is látom, nem sok. Van h hetekig minden rendben van! Két napja elmentem a háziorvoshoz, mert meg voltam rémülve, hogy mi ez... mert a végbelemnél van egy kis dudor, kis rózsaszín, ha széthúzom mellette kicsit lilás, de picike.Képet mellékeltem. A háziorvos megvizsgált, és azt mondta, ez aranyér, és inkább külső mint belső. Valóban ez lehet? És hogy székeléskor olykor olykor bereped? és az okozz a vérzést? Megnyomkodott belülről az ujjával, és kérdezte fáj-e, de nem fájt sehol ahogy megnyomott. Székelés után se fáj. Normális ez h vérzik néha? Reparon kúpos, krémes kúrát javasolt! Használom 2 napja, reggel meg este egy kúpot, tegnap nem is votl vérzés se, minden normális volt, ma viszont megint vérzett picit, de este elfeljtettem tenni kúpot.KÍváncsi vagyok az önök véleményére is, minidg megnyugtató választ kaptam eddig. Tisztelettel: Via

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Ez valóban aranyeres csomó. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt. Kerülje a fűszeres ételeket, fogyasszon bőven folyadékot. Alkalmazzon probiotikus kúrát és székletlazítót. Minden nap mozogjon legalább fél órát. A helyi kezelést folytassa. Az aranyér kezelésében a helyi kezelés, az életmód- és táplálkozási változtatások egyaránt fontosak.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 19., 10:10; Megválaszolva: 2012. április 20., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: