• Rüh kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Kedvesem egy jó ideje(kb 2-3 hónapja) szenved a rüh atkától. Több fajta kezelést is kipróbált(unk), de még mindig nem múlt el. Érdeklődnek, hogy van valami hely ahova be tudna esetlegesen feküdni, ahol biztosan ki tudna gyógyulni belőle? Köszönöm

        Dr. Árki Ildikó válasza a rüh kezelés témában

        Tisztelt Kérdező! Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat szükséges annak eldöntésére, hogy olyan súlyos állapotról van-e szó, amely fekvőbeteg intézményi kezelést igényel, kórházi bőrgyógyászati osztályon. Egyébként otthonában lehet kezelni, nem szabad megfeledkezni a környezet, a ruházat, az ágynemű fertőtlenítéséről.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2013. május 06., 23:30; Megválaszolva: 2013. május 08., 19:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: