WEBBTEG-re küldött SMS?

Nem orvosi kérdés. Tisztelt WEBBETEG szerkesztőség! Az elmúlt évben több ször kérdeztem ebben rovatban. válaszokat megkaptam (először ahogy kérttem SMS-ben, de utóbb nem SMS-ben csak ebben a menüben tudtam megtatálni nem könnyen a választt. A válaszokat köszönöm, de a válaszért a WB szót többszöri kísérlet után sem sikerült elküldenem, hibás volt az SMS cím gondolom talán nem jó a telefonszám, cmintha egy szám hiányozna. Nézzék át mégeyszer, hogy jó-e így. Így nem sok köszönő SMS érkezhet be edig jó és hasznos a szolgáltatás, szeretném sokáig igénybe venni. A freemail szolgáltató nem tökéletes adnék helyette egy saját új mail címet. Köszönettel, Olvasó.

WEBBeteg Szakértő válasza sms témában

Kedves Kérdező! Először is köszönjük az elismerő szavakat, engedje meg, hogy sorban válaszoljak: - A kérdések megtekintéséhez azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be, majd kattintson személyes oldalára. Így mindig megtalálja a saját kérdéseit és válaszait keresés nélkül. - Javaslom én is továbbá, hogy a freemailes címe helyett más e-mail címet használjon, mivel valóban az a tapasztalatunk, hogy nagyon gyakran nem érkeznek meg a levelek, így a válaszról szóló értesítő e-mail nem jut el kérdezőinkhez. Kérem, jelenlegi eredeti címéről küldje el az új e-mail címet az [email protected] címre, kollégáink módosítják. - Az SMS küldés tapasztalatunk szerint működik, jelenleg is fogadja az SMS-eket. Kérjük, figyeljen arra, hogy a WB betűkön kívül ne írjon mást az üzenetbe. Szeretném felhívni a figyelmét továbbá arra, hogy az SMS-küldés nem előfeltétele a válasz megszületésének, azaz ha SMS-t küld, attól nem tudja azonnal megtekinteni a válaszát. Mégegyszer köszönjük levelét, illetve az eddigi támogatást, további technikai kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az [email protected] címen.

Megválaszolva: 2011. május 31.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Nyaki gerinc elváltozás okozhat...
Combcsontores Z szegezés
Fáradtság oka
Helyi érzéstelenítéses műtét után...
Trombózis félelem mellműtét után
Fertőzés veszély, denevérről