• Szájüreg keserű érzése, nyelv égése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A szám belseje állandóan keserű, nyelvem széle és a hegye nagyon ég. A háziorovos Tantum vervét,Calcium Sandozt,Epehajtó teát,Quamatelt irt fel. Nem javult. Majd elmentem egy fül-orr-gégészhez aki részletes vizsgálat után megállapította, hogy sem a nyelvemen sem a szájüregben nincs semmi elváltozás, Pantenolt,Glycerinum boraxatumot, Xyzalt irt. Egyiknek sem volt hatása. Majd garatváladékot vett, aminek az eredménye negativ, röntgen is jó lett. Kérdésem az lenne, hogy mi lehet az oka ennek a makacs,nagyon kellemetlen érzésnek, ami már igazán idegileg is kikészít. Kihez, milyen szakorvoshoz forduljak a javulás érdekében.. Tisztelettel várom válaszát V-né.

        Dr. Boros Miklós válasza a keserű íz témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés egy fogászati vizsgálat. Vezessen étkezési naplót és jelölje mikor érzi a keserű ízt. Alkalmazzon probiotikus kúrát és használjon torok- és szájüreg-fertőtlenítő oldatot. A gyógyszermellékhatás is szóba jön, így nézzék át háziorvosával a szedett gyógyszereket.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 25., 15:41; Megválaszolva: 2011. március 02., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés