• Testszag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjemnél erős testszagot észlelek pár hónapja. szeretném tudni okát. megkell említenem hogy elég gyakori nálla a sör fogyasztása ojkor nagyobb mennyiségben is. Ez okozhatja? A pocakja elég nagy, utobbi 3 évben hízott most 96 kg és 170 cm magas. Rendesen és sűrűn tisztálkodik. kérem ha lehet válaszolni sziveskedjék T. dr úr dr. nő

        Dr. Molnár Anna válasza a testszag témában

        Kedves Kérdező! Erőteljes testszagnak számos oka lehet, de leggyakrabban nem a sörfogyasztás. Ha férjénél valóban nagyon zavaró, kellemetlen, a korábban észlelthez képest eltérő "testszag" tapasztalható, esetleg ehhez más tünet is társul (izzadás, bűzös lehet, fogyás, gyomor-bélrendszeri, stb. panaszok), orvosi kivizsgálás (máj, vesebetegség, stb. irányában) indokolt!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 19., 18:10; Megválaszolva: 2011. február 22., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés