Eosinophil

Tisztelettel azzal a kerdessel fordulok onokhoz, hogy valaszt kapjak arra, hogy aggodjak, vagy sem. A lanyomnak az Eosinophil erteke11, 90% lett. Szerintem ez tul magas. A tobbi normalis es a vizelet is. Valaszukat elore is koszonom.!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Molnár Anna válasza eosinophil témában

Kedves Édesanya!

A lánya vérképében az eosiniphil sejtek aránya valóban emelkedett, ennek hátterében leggyakrabban valamilyen allergiás megbetegedés, bélfertőzés (féreg/protozoon) állhat. A gyermek tüneteinek és vérképének ismeretében további kivizsgálás, szükség esetén gyógykezelés szükséges!

Kérdés: 2011. január 29., 23:55; Megválaszolva: 2011. február 01., 17:31
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat