• Mitől lett kellemetlen szagú a köldököm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ÚR!

        Köldökproblémával fordulnék Önhöz. Mostanában vettem észre, hogy a köldököm kellemetlen szagot produkál. És amikor odanyúltam akkor folyadékszerű dolgot tapasztaltam. Este fürdés után kitisztítottam fülpiszkálóval és sárgás lett tőle. Nem tudom, hogy most azért vált érzékennyé, mert megpiszkáltam vagy azért, mert tényleg komolyabb a helyzet.( Nincs pircingem.) Sérvre sem gyanakszom, mivel még tanuló vagyok és nem végzek fizikaimunkát. Kérem segítsen!!!!

        Várom mielőbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a köldök váladékozás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az összefekvő köldök esetén tud kialakulni a leírt probléma. Nincs sérve a tünetek alapján. A fülpiszkáló a gyulladásban lévő bőrt megsértheti. A javaslatom, hogy hígitott betadinos oldattal öblítse át a köldökét és óvatosan egy puha törülközővel törölje szárazra. Pár nap alatt meg fog szünni. Amennyiben tartósabb, vagy ismétlődne keressen fel sebészeti szakrendelést. Időnként egy apró, kis járat tartja fenn a köldök váladékozását.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-20 09:10:16; Megválaszolva: 2010. május 20., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés