• Labor eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        12hetes terhes vérvételem eredményei között  találtam 3 nyugtalanitot.

        az 1.-glukoz meghat.-4.83 a megjegyzés pp

        a 2.-vizelet fvs -2/látotér

        a 3.-vizelet hámsejt-15/látotér

        bár az igaz hogy nem a középsö részt hanem mindet beleengedtem, de mégis aggodok.van miért? mit jelentenek ezek az adatok?

        kérem gyors válaszukat! tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt eltérések nem utalnak semmilyen betegségre. A vizeletben teljsen normális, hogy pár fehérvérsejt és hámsejt van. A vércukor is normál tartományon belül van. Aggodalomra semmi ok.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-19 16:48:50; Megválaszolva: 2010. február 19., 16:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: