• Vérkép

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdvözlöm!

        32 éves vagyok van egy 8 és fél hónapos kisfiam, aki még szopik, terhességem végén 1.5 hónappal terhességi toxémiám volt, 93 kilóra felhíztam (illetve bevízesedtem) és közép erős fehérje volt a vizeletben. Naponta 5 vérnyomáscsökkentőt szedtem. Megszültem és 2 hét után abbahagytam a vérnyomáscsökkentőket, azóta sincs magas vérnyomásom, sőt alacsony inkább és a vízesedés is lement 75 kiló lettem, most visszahíztam 80 kiló vagyok, a kérdésem, hogy egy teljes vérvizsgálatot kértem és egy két dolog alacsony vagy magas, Ön szerint ezek alapján mindenképpen induljak valamilyen irányba vagy ezek az adatok még beleférnek.

        c-reactive protein  16

        fehérvérsejt 11.800

        LUC

        -neutrophil 

        megjegyzés:nagy nemfestődő mononuclearis sejtek

        vörösvérsejt5320

        haematocrit

        -mcv 76.600

        mch 24.400

        ft 4az  8.08

        Kérdésem lenne, hogy valamelyik nagyon eltérő e és ha igen mi mit jelent.

        Köszönöm szépen

        K. Andrea

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt laboreltérések egy enyhe bakteriális fertőzésre jellegzetesek, jelentős eltérés nincs. Foggyasszon bő folyadékot. Ezen lelet alapján nincs miért aggódnia. Figyeljen oda a testsúlyára, helyes életvitelre. Kivizsgálás jelenleg nem szükséges.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-01 22:29:43; Megválaszolva: 2010. február 01., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot !Az lenne a kérdésem hogy már 5 éve küzdök mindenféle problémával :szédülés ,hasfájas,itt zsibbad ott zsibbad ,fejfájás es még jópár tünet váltakozva .Voltam már mindenfele orvosnál és mind negatív lett.Aztan hallottam...