• Magas Tiglicerid

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A koleszterin szintem 7, 1 mml/L a tigliceridem 5, 86 mml/L, a jobb lábamon, belűl kb fél éve erős visszeresség jelentkezett. Mennyire magas ez az érték? Ön szerint van összefüggés a lábam és az érték között? Az orvosom Atorva-teva 20mg, Detralex, Aspirin szedését irta fel. Ön szerint ez elegendő?

        WEBBeteg szakértő válasza a lipid témában

        Kedves Kérdező!

        Az értékek magasak, fokozott szív- és érrendszeri rizikót jelentenek. A visszerességgel nem gondolnám, hogy összefüggenek.

        A javasolt kezelés mellett rendkívül fontos a diéta, a hatékonyság egyéntől is függ, a következő kontrollon fog kiderülni.


        Kérdés: 2010-01-24 21:44:21; Megválaszolva: 2010. január 24., 21:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        TISZTELT DOKTOR UR. HAEMICOLECTOMIA MÜTÉT UTÁN 3 HÉTTEL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK MERÜLTEK FEL.vAN EGY FÜGGŐLEGES 30 CM VÁGÁS A HAS KÖZEPÉN ÉS EGY JOBBOLDALI LYUK (DRÉNCSŐ HELYE) 1. IDŐNKÉNT ERŐS RÖVID IDEIG TARTÓ FÁJDALMAT ÉRZEK A DRÉNCSŐ...
        Tisztelt Doktor Úr! Emésztési zavaraim még tavaly kezdődtek. Akkor felkerestem a gasztróenreológust és Normix kúrát kaptam. Panaszaim: puffadás, étkezés után teltségérzet, hallható gyomorhangok, gyakori böfögés, erős szelesedés és laza...