Magas Tiglicerid

Tisztelt Doktor Úr! A koleszterin szintem 7, 1 mml/L a tigliceridem 5, 86 mml/L, a jobb lábamon, belűl kb fél éve erős visszeresség jelentkezett., Mennyire magas ez az érték? Ön szerint van összefüggés a lábam és az érték között? Az orvosom Atorva-teva 20mg, Detralex, Aspirin szedését irta fel. Ön szerint ez elegendő?

WEBBeteg Szakértő válasza lipid témában

Kedves Kérdező! Az értékek magasak, fokozott szív- és érrendszeri rizikót jelentenek. A visszerességgel nem gondolnám, hogy összefüggenek. A javasolt kezelés mellett rendkívül fontos a diéta, a hatékonyság egyéntől is függ, a következő kontrollon fog kiderülni.

Megválaszolva: 2010. január 24.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Trigliceridek!
Tisztelt Dr. Nő/Úr! Már 4-5 hónapja szedek gyógyszert a magas vérzsír szintre. Eddig az volt a baj, hogy vékony vagyok (49kg. szülés utáni versenysúlyom),...
Triglicerid
Üdvözlöm! A triglicerid értékemmel kapcsolatosan érdeklődnék, a laborleletemen az értéke 2.04mmol/L (felső határ: 1.75), valamint a GPT is sok (57U/l,...
Triglicerid
Üdvözlöm! Véreredményemre az orvos azt mondta, hogy minden rendben., Amint nézem, nem egészen így van: a koleszterin 6, 5 nmol/l és a triglicerid 2, 15...
Kislány szedhet-e fitoösztrogén...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka