Mit tegyek? - Magas triglicerid

Túlsúlyos vagyok! Semmi panaszom nincs. De egy rutin laborvizsgálatból rossz eredmények jöttek ki. Összkoleszterin: 5.9 mmol/l, HDL-Koleszterin, direkt: 0, 93 mmol/l, Triglicerid 7.34 mmol/l. A házio.-nál még nem voltam. Javasolt gyógyszeres kezelés, vagy elegendő más (diétás) kezelés.

Köszönettel: Pártlné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza laborérték témában

Kedves Kérdező!

A laborvizsgálati eredmények mindig a panaszokkal, egyéb vizsgálati leletekkel és az adott labor referenciatartományi értékeivel együtt értékelendők. A diéta mindenképp javasolt, már most kezdje el, a nagyon magas trigliceridszint miatt gyógyszeres kezelést is javasolt indítani, háziorvosát keresse fel a leletttel.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 10., 12:22; Megválaszolva: 2009. július 10., 12:22
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés