Pacemakerrel sejtrezonanciás kezelés kapható -e?

Kedves Doktornő! StJude pacemakerrel élek. Szeretném megtudni, hogy Kvantum 3000-s készülékkel sejtrezonanciális biológiai kezelést -4 végtag+fejpántos elvezetéssel- végezhető-e rajtam? A természetgyógyász tájékoztatása szerint 40-50 Hz tartományban kezeli a gyulladást. (Bocsánat, hogy Önnek írtam. Válaszok között láttam pacemakerrel kapcsolatos választ, de nem tudtam kiválasztani azt a szakterületet.)

Dr. Dunás-Varga Veronika válasza biorezonancia témában

Kedves Kérdező A legtöbb biorezonanciás felmérést, kezelést végző oldal szerint a pacemaker kontraindikálja az ilyen fajta beavatkozást, egyeztessen erről a természetgyógyásszal személyesen! Ugyanakkor nem hiszem, hogy nagyobb hatása lenne a mágneses mezőre, mint egy MRI vizsgálatnak (ez a pacemaker MR komoatibilis). Ha mérlegelni kell a kockázat várható haszon arányt én nem.végeztetném el a kezelést. Több éves munkaviszonyom során több betegem is részt vett már ilyen fajta kezeléseken, mielőtt a kórházba kerültek volna, de még soha nem találkoztam olyannal, aki rendbe jött volna tőle.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2023. december 04.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Pollen allergia kezelése
Kedves Doktornő! Én 1988 óta allergiás vagyok főleg fűfélékre. A legrosszabb időszak július-október. 2009-ben még asztmás rohamom is volt és a...
Kislány szedhet-e fitoösztrogén...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka
Alacsonyabb neutrofil szám kóros?
Székelés utáni viszketés