Szédülés, hányinger, szájszárazság, lábzsibbadás, hideg lábfej

Tisztelt Doktor Nő! Három héttel ezelőtt egy összejövetelen alkoholt fogyasztottam (töményet, kicsit nagyobb mennyiségben) . Másnap korán reggel utaztam, és mivel kicsit hányingerem volt, illetve amúgy sem bírom az utazást, daedalon tablettát vettem be (az alkoholfogyasztást követő 6 órán belül) . A tabletta bevételét követően, kb. fél óra múlva az alsó lábszáramban zsibbadást és bizsergést éreztem (ilyet korábban még sosem) . Az azóta eltelt három hétben folyamatosan szédülök, hányingerem és szájszárazságom van. Emellett a lábszáram is zsibbad, ami a tegnapi napon görcsös fájdalommá erősödött és már a lábfejem is folyamatosan hideg. Mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Szanyi Andrea válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

A Daedalon tabletta mellett alkoholt fogyasztása kerülendő, Az alkoholfogyasztást követően 6 óra múlva valószínűleg nem ürült ki még teljesen az alkohol a szervezetéből. ez , csakúgy mint az alkohol, elsősorban fáradtságot, álmosságot okoz. A zsibbadásos , görcsös fájdalma valamint szédülése nem hozható összefüggésbe egy Daedalon tabletta bevételével. Vizsgálat nélkül panaszának okát nem tudom véleményezni, keresse fel háziorvosát, aki indokolt esetben további vizsgálatra, elsősorban neurológushoz küldheti.

Kérdés: 2022. november 12., 14:04; Megválaszolva: 2022. november 12., 21:42

Kérdések és válaszok: Egyéb

Enyhe szédülés bizonyos pozícióban
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi pár hónapban részt vettem egy online informatikai képzésen ahol a napok nagyrészében a számítógép előtt kellett...
Napok óta tartó hányinger és...
Üdv! 24 éves nő vagyok, napok óta egész nap tartó hányingerem van amit szédülés kísér, folyton kimerült vagyok éjszaka gyakran felkelek. Gyermek...
Szédülés és tehetetlenség
Tisztelt Webbeteg! 2 hete hétfőn erős fülcsengésre ébredtem, és émelygett a gyomrom. visszaaludtam, de pár órával később is eléggé...
Folyamatos Szédülés
Folyamatos Szédülés