Covid Pcr pozitiv

Covid PCR pozitiv vagyok két Astra- Zeneka vakcinácio utan! (2021. 07, 26. volt a 2.) Nincsenek komoly tüneteim, egyszerű influenza szerű tünetek. Nincs magas lázam, kissé köhécselek, akkor érzek a légcsövemben kevés fájdalmat. A kérdesem, hogy a Bérescseppek segitenek-e, lehet-alkalmazni ilyen estben? Köszönöm! A. Z.

Dr. Szanyi Andrea válasza Béres csepp témában

Kedves Kérdező! A Béres csepp nem befolyásolja a Covid fertőzés kimenetelét. Sajnos az Astra Zeneca oltás több, mint négy hónapja történt, így már nem nyújtott elég védettséget a fertőződés megakadályozásához, nélküle viszont valószínűleg súlyosabb tünetei lettek volna.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2021. december 09.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Nyaki gerinc elváltozás okozhat...
Combcsontores Z szegezés
Fáradtság oka
Helyi érzéstelenítéses műtét után...
Trombózis félelem mellműtét után
Fertőzés veszély, denevérről