Covid Pcr pozitiv

Covid PCR pozitiv vagyok két Astra- Zeneka vakcinácio utan! (2021. 07, 26. volt a 2.) Nincsenek komoly tüneteim, egyszerű influenza szerű tünetek. Nincs magas lázam, kissé köhécselek, akkor érzek a légcsövemben kevés fájdalmat. A kérdesem, hogy a Bérescseppek segitenek-e, lehet-alkalmazni ilyen estben? Köszönöm! A. Z.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza Béres csepp témában

Kedves Kérdező! A Béres csepp nem befolyásolja a Covid fertőzés kimenetelét. Sajnos az Astra Zeneca oltás több, mint négy hónapja történt, így már nem nyújtott elég védettséget a fertőződés megakadályozásához, nélküle viszont valószínűleg súlyosabb tünetei lettek volna.

Kérdés: 2021. december 07., 17:30; Megválaszolva: 2021. december 09., 15:12

Kérdések és válaszok: Egyéb

Tejszerű könny, mi lehet az oka
Tisztelt Doktor Úr! Egy temetésen megfigyeltem, hogy az egyik idősebb szemüveges női rokonom (70 év körüli) sírásnál olyan könnyeket ejtett, mintha tej...
Használhatom-e újra a felírt...
Tisztelt Doktor Úr! Augusztus óta szenvedek az autoimmun pajzsmirigy betegségből adódó szembetegséggel, ami azért is lepett meg, mert eltávolították a...
Bronhitis vagy rosszabb?
Üdv Dr Nő! 54 éves nő vagyok nem dohányzom. Kb 3 hete megbetegedtem szárazon kezdtem köhögni majd hurutosan, egyre rosszabb lett, háziorvos írt eloőször...
Laboreredmény miatti aggodalom
Tisztelt Doktor Nő, Két hónappal ezelőtt voltam rutin vérvételen. Az eredményem akkor azt mutatta, hogy minden egyes érték normál tartományon belül van,...
Betegség terjedése
Tisztelt Doktornő! Tíz évvel ezelőtt egy barátnőm néhányszor kisminkelt a saját smink eszközeivel (szemceruza, rúzs, szempillaspirál). Több laza jellegű...