Covid Pcr pozitiv

Covid PCR pozitiv vagyok két Astra- Zeneka vakcinácio utan! (2021. 07, 26. volt a 2.) Nincsenek komoly tüneteim, egyszerű influenza szerű tünetek. Nincs magas lázam, kissé köhécselek, akkor érzek a légcsövemben kevés fájdalmat. A kérdesem, hogy a Bérescseppek segitenek-e, lehet-alkalmazni ilyen estben? Köszönöm! A.Z.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza Béres csepp témában

Kedves Kérdező!

A Béres csepp nem befolyásolja a Covid fertőzés kimenetelét. Sajnos az Astra Zeneca oltás több, mint négy hónapja történt, így már nem nyújtott elég védettséget a fertőződés megakadályozásához, nélküle viszont valószínűleg súlyosabb tünetei lettek volna.

Kérdés: 2021. december 07., 17:30; Megválaszolva: 2021. december 09., 15:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Labor leletek értelmezése
Kreatin kináz
Érdellődéd
Laborlelet értékelése
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! lányom (19) 2 és fél ée vegetáriánus, s kb 8 hónapja vegán, gluténmentes és finomított cukormentes érternden él....
Ijesztő véres nyál csak reggel
Üdvözlöm, az elmúlt napokban vettem észre, hogy amikor reggel felkelek és kimegyek a fürdőszobába, ha köpök egyet akkor olyan mintha véres...