Hasi vizesedés

Tisztelt Dr.NŐ/Úr. Havonta egyszer feltellik a hasam vízzel, érzem hogy nagyon megnől a hasam /amúgy alma alkat vagyok van kötényhasam/ mint aki 6 hónapos terhes úgy nézek ki.Nehezebb a munka mintha híztam volna 5 kg-ot de semmi más tünetem nincs. Hirtelen elkezd vizelési íngerem lenni extrém rengeteget kell ki járnom vizelni de 10 percenként. Van hogy direkt rajt ülök a WC-n 10 percig és akármikor nyomom jön a vizelet nem kevés. Tart max 2 napig és lemegy a hasam. A házidoki cukorterhelésre is elküldött ott is jó volt. Nem tudom hova tenni mitől lehet mikor nincs, vagyis nem tudok szervi bajról. Voltam urológusnál semmit nem találtak. Véleményt szeretnék kérni hogy esetleg menjek e ezzel a panasszal valamerre? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza puffadás témában

Kedves Kérdező!

Nem említi, hogy a panasz észlelésekor illetve megszűnésekor megmérte-e a testsúlyát és mekkora súlykülönbséget észlelt. A panasza, ha semmilyen más tünet nincsen összefüggésben lehet a menstruációs ciklussal is, előtte néhány nappal előfordul vízvisszatartás és a menstruáció kezdetekor ez megszűnik.

Kérdés: 2020. október 02., 23:15; Megválaszolva: 2020. október 05., 12:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium