• Milyen problémára utalhat?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! 3 hónapja volt egy influenzás betegségem. Akkor ki alakult elvileg egy arcüreg gyulladásom.A panaszaim nem múltak el teljesen,mivel a mai napig érzek egy hirtelen be szúró fájdalmat a bal arc üregemben és a felső állkapcsomban. Voltunk fogászaton ahol azondták nem fog probléma okozza. 2hónapja egyik reggel bal oldalt a mellem alatt a bordámnál fájdalmat érezek ha megnyomom vagy rá fekszem. Mostanában pedig elkezdett hirtelen beszúrni a fejem(változó) pontokban egy pillanatra majd elmúlik. Sajnos hipochonder vagyok így nagyon meg tudok ilyedni, ugyanis volt egy agyi odeam 3 évvel ezelőtt ami azóta tünet mentes. Érdeklődni szeretnék hogy ezek a tünetek össze függnek-e,illetve ha nem akkor mi lehet a probléma Ön szerint?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a többféle fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A beteg vizsgálata és a leletek ismerete nélkül a leírtak alapján egyértelmű vélemény nem adható. Az arcüreg fájdalma lehet idült arcüreg gyulladás, ezzel a panaszával fül-orr-gégész szakorvos foglalkozik, aki indokolt esetben képalkotó vizsgálatot is csináltathat. A bordafájdalmat okozhatja a bordaközti izmok húzódása, bordatörés is. A fején érzett szúrások lehetnek ártalmatlan tünetek is, feszültség, stressz hatására, ezt kizárás alapján lehetne kimondani, ehhez ideggyógyászati vizsgálat javasolt. A felsorolt panaszai, tünetei nincsenek összefüggésben egymással.


        Kérdés: 2020. augusztus 04., 22:26; Megválaszolva: 2020. augusztus 08., 18:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémám van, hogy néha (kb hetente egyszer, maximum kétszer) az alvás és az ébrenlét küszöbén hirtelen megriadok, megemelkedik a pulzusom és a jobb fülemben a pulzussal szinkronban lüktetést hallok. (Ez a...
        Már előzőleg írtam, de véletlenül befejezés nélkül ment el az üzenet, azért van ez az esetleges ismétlés. Szeretném kérni a csatolt laboreredményem értékelését és elküldeni az értékelést a [email protected] e-mail címre....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!