szteroidos kúp

Tisztel Doktor Úr! Crohn betegségre solu-medrol 40 tartalmú kúpot meddig lehet használni? Annak 1 hónap utáni azonnali elhagyása okozhat-e bármi problémát? A fokozatos leépítés a kúp esetében is szükséges a szteroid miatt? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza a szteroidos kúp témában

Tekintettel arra, hogy a terápia főként lokálisnak minősül, nem szükséges fokozatos leépítés. A használat tartamával is hasonló a vélekedés, 1-2 hónapon túl nem érdemes menni.

Kérdés: 2020. július 31., 10:39; Megválaszolva: 2020. július 31., 10:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem