Septin 9 vizsgálat

Tisztelt doktor úr Kérdésem a következő lenne , Septin 9 vastagbélszűrés mennyire megbízható ,a magánkorház azt mondta ha negatív a teszt akkor több mint 99 százalék hogy nincs vastagbéldaganat , és elég 1-2 évente megismételni , a polipokat nem mutatja ki . 6 honapja elvégeztettem a tesztet és az eredmény negatív lett , a teszt megbízhatósága mennyire jó a doktor úr szerint . Válaszát előre is köszönöm .

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza septin9 témában

A teszt negativitása rosszindulatú vastagbélfolyamat tekintetében az én információim alapján is megbízható, de polypok kimutatására tényleg nem alkalmas. Ha nincs jelentős családi terheltség és tünet, akkor megelégedhetünk ezzel az eredménnyel.

Kérdés: 2020. május 18., 14:32; Megválaszolva: 2020. május 18., 15:01
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom