• Rosszullét édes után

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! Néhány alkalommal, azt tapasztaltam, hogy reggeli után, illetve ha reggelire édes ételt fogyasztok, pár perc múlva hányingerem lesz, furcsán érzem magam. Mai napon például egy teljes kiőrlésű szelet kenyeret ettem, zöldségekkel és sonkaszelettel, majd pár per múlva egy turorudit, ezután újra rosszul lettem. Egy éve szültem, szülés után sajnos 10kilót híztam. Decemberben volt nagy labor, teljesen rendben volt minden. Érdemes lenne újra vervetelre menni? Esetleg terhelese cukormérésre? (Terhesség alatt is minden rendben volt a cukrommal, terhelesen is) . Délutáni órákban nem tapasztalok rosszullétet édesség fogyasztása után. A menstracióm pontos, erőssége változó (Egyik hónap gyenge, masik hónap nagyon erős, ezzel nőgyógyászati vizsgálaton is voltam, minden rendben volt, felmerült, hogy többszöri erős vérzés esetén hormonvizsgalatra kerül sor.) Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a reggeli hányinger témában

        Kedves Kérdező! Nem derült ki, hogy a reggelit követő hányingere csak édesség után van-e. Esetleg érdemes lenne étkezés után két órával vércukorvizsgálot csináltatnia, valamint panasza mögött felmerül még a terhesség lehetősége is.


        Kérdés: 2020. április 22., 12:31; Megválaszolva: 2020. április 23., 19:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: