• Szeméremdomb nyilalló fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr, Tegnap este óta elég erősen nyilalló fájdalmat érzek a szeméremdombom bal felében, és pár centivel felette az alhasamban. Nagyon hirtelen kezdődött, egy mozdulatnál mikor az ágyban ülve helyezkedtem. A nyilallás nem állandó, de gyakori, üléskor és székeléskor a leginkább, de közben is folyamatosan érzek tompa fájdalmat. Tudom, hogy elvileg ott nincs semmilyen szerv ami fájhatna, és nem ütöttem meg vagy ilyesmi. Ha megnyomkodom a környező részeket, akkor még baloldalt az alhasi vízszintes izmokban,a csípőmben és a derekamban, valamit a combom belső részén érzek fájdalmasabb, csomósabb pontokat, de maguktól ezek nem fájnak. A másik oldalon van egy lágyéksérvem, az is szokott néha nyilallni, de ez nem hasonlít arra. Ön szerint mi lehet ez? Eléggé megijedtem, orvoshoz meg mostanában nem nagyon lehet eljutni. Válaszát előre is köszönöm Üdvözlettel

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nem lehet véleményt mondani. A leírt panasz lehet sérv is, annak ellenére, hogy az ismert sérve más jellegű panaszt okoz. Ha panasza fokozódna, akkor javaslom sebész felkeresését, annak ellenére, hogy nehezített az ambuláns ellátás, sürgősségi osztályok működnek az ország egész területén.


        Dr. Szanyi Andrea

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2020. március 18., 17:51; Megválaszolva: 2020. március 19., 20:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció