• Terhesség, hüvelyi probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Biztosan nagyon fura ez a kérdés, de mégis aggaszt. 22 hetes terhes vagyok, hüvelyi fertőzésre kaptam applikátoros krémet. Mivel a krém nagyobb része ki szokott folyni, így csak felét töltöttem meg. Sajnos így levegő került a hüvelybe. Ezt követően eléggé mocorgott a baba, kényelmetlen alhasi érzésem volt, feszült is, pedig csak finoman helyeztem fel, nem is mélyre. Olvastam, hogy ha levegő jut a hüvelybe, akkor légembólia lehetséges. Ön szerint ebből származhat probléma? Köszönöm válaszát!

        Dr. Farkas Ágnes válasza a terhesség, hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem! Biztosan nem történt semmi baj. A baba mocorgása véletlenül eshetett azonos időre. Nem lehet légembóliája, emiatt ne aggódjon. Ha nem megy az applikátoros krém, akkor használjon mást helyette. Menjen vissza a gyógyszert felíró orvoshoz, és kérjen másikat. Az egyébként normális jelenség, hogy a hüvelybe helyezett készítmény egy része kifolyik, emiatt meg használhat egész adagot a krémből. Az is normális, ha időnként ilyen-olyan úton levegő jut a hüvelybe, semmi baja sem lesz tőle, ne izguljon. Jobbulást, és nyugis terhességet! Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2020. február 29., 01:43; Megválaszolva: 2020. március 01., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: