• Enyhén emelkedett crp szint?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Negyed évvel ezelőtti vérképemen a lelet szerinti 0-5 mg/l tartományba eső CRP értéknél 5,21-et produkáltam, míg a múlt heti eredményem 5,22 volt. A többi értékem nem mutatott eltérést, így az orvosom nem foglalkozik vele. Önnek mi a véleménye? Előre is köszönöm,

        Dr. Pék Tamás válasza a CRP szint témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben nincs más tünete, ezzel az értékkel valóban nem kell foglalkozni, ez nem tekinthető szignifikáns eltérésnek. Egyes laboratóriumokban 10 a normál érték felső határa. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. február 03., 09:11; Megválaszolva: 2020. február 25., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.