• Vér eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdv. Csatoltam 2db vér eredményt amiben magas érték további kivizsgálásra van szükség?(vörösvértest,hemakrotin, hemoglobin) 2018.10 szív ultrahang,terheléses ekg, sima ekg negatív. 2020.01.15 mellkas röntgen negatív. 2019.09.10-en (szőrtüszőgyulladásbol) gyulladt gócot nyitottak meg a bal hónaljamban ami reaktív nyirokcsomokat eredményezett de koros eltérés ultrahangon nem mutatkozott. Ultrahang 2020.01.06 Lánc dohányos vagyok!. Köszönöm a választ. Üdv.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a hiányzó lelet témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a csatolt laboratóriumi leletet nem látom, így érdemben erről nyilatkozni nem tudok. Megjegyzésként hagy fűzzem hozzá, hogy 23 éves korban könnyebben le lehet szokni a dohányzásról, a későbbiekben a „lánc dohányosságnak” súlyos következményei lehetnek.


        Kérdés: 2020. január 30., 11:37; Megválaszolva: 2020. február 06., 17:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: