• Haspuffadás,hasfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Lányom kb. egy hete nincs jól, övszerű fájása volt, haspuffadás, enyhe hányigere, hőemelkedése, ment a hasa is néha. Elmentünk a háziorvoshoz, nem taláta meg az okát. Próbál diétázni. Azóta főleg fáj a hasa, haspuffadása van. Széklete váltakozva normális, majd megy a hasa , de a hasa így is fáj és a nap egy részében puffad. Mi lehet ennek az oka? Segítségét köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a hasi fájdalom témában

        1 hete fennálló panaszok, haspuffadás, hasmenés hátterében jó eséllyel fertőző gyomor-bélhurut áll. A nem túl szigorú diéta (laktózmentes) mellett probiotikum pár hetes használata, gyakori, kis étkezések, Tasectan vagy Bolus Adstringens pár napos alkalmazása segíthet.


        Kérdés: 2020. január 30., 18:13; Megválaszolva: 2020. január 30., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.