• Vérgáz vizsgálat utáni fájdalom meddig tart?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 3hete volt a csukló artériánál vérgáz vizsgálatom. Nagyon fájdalmas volt, be is vérzett a helye. Feketenadálytő krémmel kentem, hogy felszívódjon. Mai napig fáj a helye, ha hozzá érek a szúrás helyéhez, végig fut a fájdalom a kezembe. Nagyon érzékeny az a rész és erősebben látszik azon a részen az ér színe. Normális, hogy ennyi idő után is még így érzem a helyét? Vagy lehet belőle bármi problémám? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Három hét után már nem kellene, hogy a szúrás helye érzékeny legyen. Lehetséges, hogy begyulladt az ér vagy a környéke. Látatlanban nem tudom megítélni, keresse fel háziorvosát vagy a vizsgálatot kérő, végző orvost.


        Kérdés: 2019. december 12., 16:09; Megválaszolva: 2019. december 15., 15:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos