• Ez Vakbélgyulladás lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Vasárnap óta érzek napközben enyhe görcsös, mozgásnál szúró fájdalmat jobb oldalt alsó hastájon. Esténként erősebb sőt múlt éjjel kiterjedt az egész hasamra meg főként a gyomrom fájt annyira hogy nem tudtam aludni. Enyhe hányinger is volt és sokszor levert a víz. Lázas nem vagyok soha akármilyen beteg vagyok. Reggelre jobb lett megint. Viszont vasárnap óta ha hanyatt fekve megnyomom jobboldalt alul a hasam az eléggé kellemetlen szúró fájdalom, és ha még emelem hozzá a jobb lábam az nagyon fáj. Ha baloldalt nyomom meg az is jobb oldalt fáj. De azt gondolom a vakbélgyulladás az sokkal jobban fájna vagy nem? Ezt már megműtenék biztonság kedvéért? Vagy várjak még hogy sokkal jobban fájón? Köszönöm segítségét! Üdvözlettel P. Judit

        Dr. Plósz János válasza a hasi fájdalom témában

        A panasz lehet kezdődő vakbélgyulladás jele, szóval érdemes sürgősségi ambulanciát felkeresni, labort, hasi ultrahangot végeztetni, valamint a hasat sebésznek megmutatni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. október 15., 13:27; Megválaszolva: 2019. október 15., 15:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: