• Púpok a nyelven

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Úr! A nyelvem elején mindkét oldalt piros púpok vannak, mintha a nyelvem részei lennének. Ezek sosem tűnnek el, nem fájnak, de a jobb oldalon van hogy jobban megdagadnak, bal oldalt mindig ugyanolyanok. Nem dohányzok, nem iszok. Ilyen fiatalon kellene bármilyen súlyos betegségtől aggódnom? Lehet allergia? Mi lehet ez? Válaszát köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a nyelv témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban, orvosi vizsgálat nélkül véleményt mondani nem lehet, csak feltételezni tudom, hogy a látott képletek az ízlelőbimbóknak felelnek meg. Javaslom panaszával elsőként keresse fel háziorvosát.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. szeptember 09., 19:57; Megválaszolva: 2019. szeptember 10., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: