• Frontin szedése kismama ként

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok. Enyhe pánikbetegségem van. Napi 1x10mg Cipralexet és 3x0.5mg Frontint kellett szednem. Szépen lassan fokozatosan dr.nő felügyelete mellett már 1x10mg Cipralexet és 1x0.25mg Frontint szedek. Ez a gyógyszer adagolás bevált,viszont nem tudok lentebb adni ebből az adagból mert akkor rosszul érzem magam. Megkérdeztem a dr.nőt kisbabát tervezünk a párommal. Kérdeztem a dr.nőt lehet e kismama ként tovább szedni,és azt mondta lehet,mert az árt a babának ha az anya szorong nem a gyógyszerek. Viszont szinte minden ismerősöm tilt a frontin szedésétől kismama ként. Kinek van igaza? Az ismerősöknek vagy a dr.nő-nek? Köszönöm mielőbbi válaszát.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a terhesség alatti gyógyszerszedés témában

        Tisztelt Kérdező, Írtam egy cikket ebben a témában, ha elolvassa, bővebb tájékoztatást kaphat. https://harmoniamuhely.hu/psziches-zavarok-kezelese-a-terhesseg-es-a-szoptatas-soran/. röviden azt tudom írni, hogy a Frontin rendszeres szedése nem tanácsos a terhesség és a szoptatás időszakában. 1-1 alkalmi bevétel nem okzhat gondot, de én rendszeresen nem javaslom. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. augusztus 26., 13:07; Megválaszolva: 2019. augusztus 29., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: