• Alvásparalízis 2.0

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Pár napja tettem fel a kérdésem és kaptam rá egy választ! Szeretnem meg megkerdezni, hogy akkor a drog biztos nem okozott maradandó károsodást az agyamba? ez az egyetlen tünetem van de borzasztó, mert rivotril nélkül képtelen vagyok elaludni folyamatosan jönnek ez a paralizisek! Jövő héttől fogok pszihologushoz járni illetve mostansag elég stresszes volt az életem és emiatt eleg sokat is szorongtam! Akkor ez a folyamatos alvasparalizis éjszakanként betudható a stressznek és el fog múlni? neurologus megvizsgalt és semmi problémát nem jelzett! Igazaból ettől is szorongok sokszor, hogy valami maradandó károsodás ért, de a neurologus azt mondta semmi bajom ezek a tünetek az alvassal kapcsolatban ilyen mértékben meg mar 1.5 hónapja fent áll!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a alvási paralízis témában

        Tisztelt Kérdező, Nem okozhatott maradandó elváltozást a drog. A pszichológus segítségére lesz a szorongások oldásában, és az alvási paralízis is enyhülni fog, ill. várhatóan meg fog szűnni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 26., 13:07; Megválaszolva: 2019. augusztus 29., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: