• Belmozgas es hasmocorgas

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Jonapot Nekem olyan kerdesem van hogy folyton lattom es erzem hogy ugral mozog a hasam de jo erosen Terhes nem vagyok Es olvastam neten hogy lehet olyan fergek miadt amit nem veszunk eszre lehet veszelyes is. Ezt hogy tudnam kivizsgaltatni vagy mi baj lehet. Valaszat elore is koszonom

        Dr. Plósz János válasza a fokozott bélmozgás témában

        Ha féregfertőzés merül fel, akkor széklet-vizsgálatot kell végeztetni (akár 3 különböző székletmintából). A fokozott bélmotilitás azért általában inkább irritábilis bél szindróma jele lehet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 24., 21:39; Megválaszolva: 2019. június 24., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Plósz János doktor úr, már kaptam Öntől egy nagyon jó tanácsot, a Cholagolra hívta fel a figyelmemet, szedem is, és kicsit használ is! (20 éve kivették az epehólyagomat, de csak az utóbbi két évben okoz ez problémát, "epeelfolyási...