• Szövettan értelmezés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Ismételten segítségét szeretném kérni szövettan értelmezésben, úgy mint pár héttel ezelőtt. A gasztroenterológusom ismételt biopsziát vett, neki nem volt egyértelmű a szövettan. Újra megtükrözött, rebipsziát vett. Ennek mai nap jött meg az eredménye. Kérem segítsen az értelmezésében. Van okom aggódni, milyen gyakran gyakran kell ellenőrizni ezt? Mitől alakulhatott ki? Köszönöm a segítségét, és a tanácsait. A szövettani leletet képként csatolom. https://kepkuldes.com/images/c3a8d29835ab6d73ef2f1ad2578facfa.jpg

        Dr. Plósz János válasza a hyperplasticus polyp témában

        Aggodalomra nincs ok, krónikus gyomorhurut áll fenn, ennek felel meg az enoscopos és a szüvettani kép is (oka akár az Astrix szedése is lehet). Emiatt rutinszerű ellenörzés nem szükséges.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. június 15., 10:13; Megválaszolva: 2019. június 18., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: