• Hova forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Webbeteg! Nagy szükségem lenne a segítségükre, tanácstalanságom miatt. Bár furcsa lesz, amit leírok, mégis köszönöm, ha komolyan veszik. A tavalyi évben volt egy sajnálatos végbéltáji műtétem, amit követően nehézzé vált a székelésem. A sok erőlködés ahhoz vezetett, hogy a homlokomon kitáhultak egyes erek, amelyek a orr mellől haladnak felfele, és a homlokon válnak ágakká. Ha lehajolok, ezek az erek nagyon látványosakká válnak. Szédülök, és látásom is sokszor furcsa. Azt is megfigyeltem, hogy kisebb erek kitágultak a felső szemhéjamon is, és furcsa érzést okoznak a szememnél. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen orvoshoz fordulhatok a problémámmal, kutatva, van-e egyáltalán megoldás erre az elváltozásra. Nagyon megnehezíti az életemet, s előre is köszönöm, ha tudnának segíteni, irányt mutatni, esetleg konkrét orvost is megnevezni. Hálás köszönettel, Sándor

        Dr. Szanyi Andrea válasza a Értágulat témában

        Kedves Kérdező! Mivel az elváltozást csak a leírásból ismerem, biztosat nem írhatok, de valószínűleg kitágult vénákról lehet szó.. Az elváltozást okozhatja az érfal gyengesége, vagy valóban az erőlködés okozta tágulat rögzülése. Panaszával keressen fel angiológiai szakrendelést. Mivel nem tudom, hogy az ország mely területén lakik, így ajánlani sem tudok megfelelő rendelést.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Itt kérdezhet

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 12., 17:37; Megválaszolva: 2019. június 13., 21:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: