• Szorongástól valami súlyosabb?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdvözlöm! Szorongással küzdök, januárban alakult ki, Rexetint szedek 20 mg-ot 3 hónapja, kicsit javult már de rettegek a mentális betegségektől, mint pl: pszichózis, skizofrénia. Félek, hogy nekem is valami ilyesmim lesz ettől az állapottól. Illetve rémálmaim is vannak, hogy elvesztem a valóságot. Kialakulhat csak úgy a semmiből 30 éves kor körül skizofrénia vagy pszichózis? esetleg a szorongástól lehet ilyesmi hoszútávon? Sajnos nem tudtuk eddig visszavezetni miért alakult ez ki bennem, teljesen egészséges vagyok szervileg, minden rendben és eddig életem során semmi mentális bajom nem volt, trauma se ért. Alapvetően vidám természetű laza ember voltam januárig, de akkor egy pánikroham után minden megváltozott. Köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás oka témában

        Tisztelt Kérdező, A szorongás egy tünet, hogy mi áll ennek a hátterében, az egyénileg különböző. Ezért általánosságban nem megválaszolhatók ezek a kérdések. Azt tanácsolnám, hogy forduljon személyesen egy kollégámhoz, és próbálják együtt megtalálni az egyéni okokat. Az, hogy enyhülnek a panaszai Rexetin mellett, az-minden esetre,-jó jel. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. június 06., 09:18; Megválaszolva: 2019. június 06., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! A rengeteg szemét miatt és a környezet kímélése miatt arra gondoltunk párommal,hogy belevágnánk a mosható pelenkázásba. Minden nagyon modern már,nem a 30évvel ezelőtti megoldások. Egyedül az érdekel hogy valóban...