• Végbál táji rángás ülés közben.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! Azért fordulok önökhöz mert 1 hónapja aranyeret állapítottak meg nálam. Detralexet illetve reparon kenőcsöt használok, de furcsa véralá futásos dudorok jöttek a végbelemen. Körülbebbül 2 hete észre vettem hogy mikor ülök tartósan a széken, végbéltájtól egész a testemen rángatózás, remegés jön rám ami folyamatos és nem akar megszűnni, mi válthatja ki ezt? Rettenetesen kellemetlen és nyugtalan érzés.

        Dr. Plósz János válasza a aranyér témában

        Gyulladt aranyerek okozhatnak ilyen jellegű fájdalmat de akár a deréktáji gernic problámája is lehet (a tartós ülés során). Érdemes lenne újra vizsgálni a végbelet és esetleh reumatológussal a deréktáji gerincet megnézetni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. május 10., 22:39; Megválaszolva: 2019. május 13., 20:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: