• Erős szúró érzés mellkasban

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A mai napon nyújtózkodás közben mintha begörcsölt volna valami bal oldalon fölül a mellkasomban. Azóta is olyan mintha görcsben lenne, és szúr, főleg levegő kifújásnál és ha ülő helyzetben előre hajolok. Illetve mikor fel akarok kelni az ágyból akkor is nagyon szúr, talán mint mikor régen tesi órán beszorult a levegő a borda alatt, csak ez éppen nem lent hanem fent a mellkasomnál van. Alig bírok mozogni. Mi lehet ez és mit tudnék tenni, hogy elmúljon? Köszönettel

        Dr. Szanyi Andrea válasza a mellkasi szúró fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Panaszát valószínűleg a bordaközi izom meghúzódása okozza. Ha tartósan fennáll 1-1 enyhe fájdalomcsillapítót nyugodtan bevehet. Amennyiben nem enyhül illetve szűnik meg keresse fel háziorvosát, aki mellkas és borda röntgen vizsgálatot kezdeményezhet.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. április 25., 11:33; Megválaszolva: 2019. április 28., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: