• Mire utalhat ,illetve mi lehet a problémám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv Doktornő-Doktor úr Azzal kezdeném ,hogy 1 napja lázas illetve hőemelkedésem van ,borzasztóan bizsereg a bőröm mintha libabör futna végig rajtam és fáj a bőröm borzasztóan fáj a nyakam a hátam és a legrosszabb ,hogy fojamatosan szédülök KIBÍRHATATLAN amikor felkelek elindulok nagyon szédülök és nagyon rossz érzés támad rám fáj a melkasom is ,fojamatosan nagyon ideges is vagyok. Legyen szives tanácsot és megoldást találni erre a dologra Köszönöm T.R

        Dr. Szanyi Andrea válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A láz, hőemelkedés hátterében állhat valamilyen vírusos fertőzés, mely magyarázhatja rossz közérzetét, izom- és ízületi fájdalmát. Fogyasszon bőségesen folyadékot, mérje meg a vérnyomását. Remélem, azóta jobban van. Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy hirtelen fellépő súlyos tünetek esetén, tanács kérésére a webbeteg orvos válaszol oldal a válaszadás átfutási ideje miatt nem alkalmas.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Itt kérdezhet

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 15., 18:57; Megválaszolva: 2019. április 21., 16:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: