• Ganoderma gomba szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Magas vérnyomásra vérnyomáscsökkentőt, bétablokkolót és vérhígítót szedek. Ezek mellett ganoderma gyógygombát szeretnék szedni, de azt olvastam egy cikkben,hogy vérhígító szedése esetén nem szedhető. Valós ez és, ha igen, miért nem szedhető mellette? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Árki Ildikó válasza a ganoderma témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos tudományos értékű cikket nem találtam a témában, de valószínűleg kölcsönhatásba lép a gyógyszerekkel. Más "gyógygombával" előfordult olyan tapasztalat, amely szerint a véralvadást befolyásolta. Véralvadás gátlót, vérlemezke-gátlót vagy egyéb "vérhigítót" szedő betegnél valószínűleg ez a készítmény is befolyásolja a véralvadást, megváltoztatja a gyógyszer hatását. Kérem, beszélje meg kezelőorvosával a készítmény alkalmazhatóságát, a magam részéről nem javasolnám. Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 20., 00:07; Megválaszolva: 2019. április 03., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: