• Fogbenyomat a nyelven

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Hosszú ideje már, hogy a nyelvem két oldalán fogbenyomatok találhatók, valamint ha néha néha italozás van hétvégén akkor napokig fehér lepedékes. Ha probiotikumokat szedek, gyorsan rendeződik a fehér lepedék, de a legjobban a fogbenyomatok zavarnak, mivel az (az internet szerint) nem normális, így elmentem háziorvoshoz kb. 3 hónapja, teljes vérkép, hasi ultrahang és semmit nem találtak. Minden szervem (amit hasi ultrahangon néznek) ép, egészséges szerkezetű, a vérvételem tökéletes lett, egy "csillagot" sem kaptam és még meg is jegyezték, hogy kiváló vese és májfunkcióim vannak. Akkor megnyugodtam, de mivel én mint laikus azt olvassa, hogy a fogbenyomat a vese, máj, stb.. szerv zavarát jelenti kellőképpen idegesít. A kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet, illetve milyen szakterület felé lehetne fordulni ennek kiderítésére, mert őszintén szólva nem túl szép látvány és láthatóan egyáltalán nem javul.

        Dr. Plósz János válasza a fogbenyomat a nyelven témában

        Az elváltozással kapcsolatban fogorvost érdemes megkérdezni (de belszervi betegség kardinális tüneteként én nem ismerem az eltérést, elsősorban természetgyógyászati említések vannak ezzel kapcsolatban).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 15., 09:32; Megválaszolva: 2019. január 15., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: