• 35 fokos testhőmérséklet?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdvözlöm! Olyan kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy pár napja megfázással küzdök, megmértem a lázam és 35 fokot mutatott, ez volt 4-5 napja, akkor azt hittem rossz a lázmérő, de azóta is 35, 3 max 35, 8 a testhőm.Direkt vettem régi hagyományos hömérőt is, és az is ezt mutatja.Viszont már a megfázásból kilábaltam, de igy is 35, 3at mutat.Pánikbetegség miatt még kivizsgálás alatt álok, ugyanigy nyaki gerincsérv miatt is.Vérvételem kb 1 hónapos, normális értékekkel.Koponya ct-m kb fél éves, az is negatív.Érdemes ezzel orvoshoz fordulnom? Köszönöm

        Dr. Szanyi Andrea válasza a test hőmérséklet témában

        Kedves Kérdező! A megfázás sok esetben nem jár lázzal vagy hőemelkedéssel. A mért testhőmérséklet nem jelent kórosat. A nátha kezelése tüneti szerekből áll, egyszerű esetben nem szükséges emiatt orvoshoz fordulnia.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2018. december 27., 11:08; Megválaszolva: 2018. december 31., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: