• Alacsony kreatinin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm, Csináltattam egy teljes labort. Szinte minden értékem megfelelő, kivéve kreatinin 33 lett, illetve a vizeletben a fehér és a vörös vérsejt is pozitív. Charot-Marie-Tooth izombetegségem van, ez okozhatja a csökkent kreatinin értéket? Ha igen, szedhetek rá esetleg kreatint? A vizelettel van bármi teendő? A menstruációm utolsó napján adtam a vizeletmintát, ez befolyásolhatta? köszönöm előre is.

        Dr. Plósz János válasza a kreatinin témában

        Az alacsony kreatitin érték a kis izomtömeg eredménye lehet, de ez nem olyan paraméter, amit szükségszerű emelni, az alacsony kreatitin-szint nem okoz problémát. A vizelben észlelt vörösvérsejtek lehetnek a menstruáció miatt, érdemes lehet a vizeletvizsgálatot megismételni.


        Kérdés: 2018. május 09., 15:54; Megválaszolva: 2018. május 09., 17:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: