• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Tavaly májusban átestem egy agytrombózison másodlagos vérzéssel. 2hét kórházi kezelés majd otthoni pihenés után viszonylag gyorsan visszatértem a munkába. A problémám az, hogy azóta is előjön hogy szédülök, kótyagos vagyok, egyensúlyzavarom van. Egy ideig a neurológusom a betegség utohatására fogta ezeket, viszont a tegnapi kontrollon azt mondta, hogy már túl sok idő eltelt, nem tudja az okát, de biztos hogy nwm a betegség okozza. Nem rendelt el semmilyen vizsgálatot, csak ő vizsgált meg, úgy látja minden rendben van. Ön szerint mi okozhatja a panaszt? Javasol vmilyen vizsgálatot? Köszönettel, P.N.

        Dr. Kerekes Éva válasza a szédülés témában

        Tisztelt Érdeklődő! Nem, látatlanban nem javasolok semmilyen vizsgálatot. A neurológiai státusz alapján nagy biztonsággal eldönthető, van-e újabb trombózisra utaló tünete. Bizzon orvosában, s beszélje meg a szédülését háziorvosával (belgyógyászati vagy gégészeti, rheumatológiai, valamint lelki eredetű is lehet. Gyógyulást kívánok


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. január 19., 16:15; Megválaszolva: 2017. január 19., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: