Barátcserje hatása

Tisztelt Doktorúr! Az elmúlt egy hónapban rendszertelen ciklus miatt (26-35 nap) barátcserje kapszulát szedtem. Ezt követően a menstruációm késett, ekkor a gyógyszer szedését abbahagytam. Másnap pozitív lett a terhességi tesztem. A terhességet szeretném megtartani. Nincsen semmilyen panaszom. Utólag persze rájöttem hogy hiba volt, hogy nem kértem ki korábban nőgyógyász véleményét. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e káros hatása a terhességre a megtermékenyülés után még szedett gyógyszernek? Okozhat-e ez esetleg valamilyen fejlődési rendellenességet? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza barátcserje témában

Kedves Kérdező!

Nem lesz semmi káros hatása, nyugodjon meg.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. április 06., 16:28 ;Megválaszolva: 2016. április 09., 20:45
Kérdések és válaszok: Egyéb
Miért nem szedhető a barátcserje...
Tisztelt Szakértő! Hosszas próbalkozas utan vegre sikerult teherbeesnem. Meg nagyon az elejen tartok. Uh- ra csak a jovohet utan megyek. Teherbeeses...
A múltkor írtam önnek és a választ...
TB ellátás lehetősége
Szegycsont körüli fájdalom
Esti zavararodottság, demencia
Anyukámnak egy ideje az a téveszméje van, hogy minden este miután lefeküdt az ágyba, újból fel akar öltözni és haza akarna menni. Szakorvosnál nem...