erősen mirigyes emlő

Igen Tisztelt Doktornő! 32 éves vagyok és nagyon pánikban estem. a segítségét szeretném kérni.2015. jan 19-én volt egy abortuszom, mivel pszicés gyógyszereket szedtem, kezelés alatt álltam jobbnak láttuk hogy így döntünk. Azóta a vérzésem mindig rengeteg a 2. napon. 2 hete elmentem Nőgyógyászhoz, UH vizsgálat rákszűrés minden megvolt, azt mondta Főorvos minden ép, minden jó.Rákszűrés erdménye holnap, de egy éve is minden rendben volt. A melleimet megvizsgálta és a jobb mellemnél azt mondta ill azt írta a vizsgálati lapomra hogy emlők mirigyesek de negatívak, jobb oldani kifejezettebb. Mondta menjek vissza ha mensesem mert akkor puhább az emlő és könnyebben kitapintható bármi. Ez ma meg is történt, 4. napi mensesem van meg és megnézte ma is a melleimet a mai ellátási lapon ez szerepel,. stászusz: jobb emlő külső felső qudr-ban tömött mirigyes emlő egyébként negatív.Diagnózisok: N63H0 emlőben levő meghatározatlan képlet.Javaslat: Emlő UH.sz.wsz.Na ezt nem tudom mit jelent ez az sz.wsz,. Az anamnézis: jobb emlp erősen mirigyes. anno cerucal nevű gyógyszert szedtem a gyomromra leállították mert elindult a tejtermelés.Ennek 2 éve. Azóta semmi gondom.attől félek Doktornő mivél pszichésen ígyis elég instabil vagyok, hogy úgy mondjam, végre úgy néz kikeveredek, és nagyon félek nehogy rák legyen. Jövő héten Uh és azt mondta a Kishölgy akkor a mammográfiát is megcsinájlák de nagyon szeretném tudni, mit gondol Ön mert rettegek.Rákos beteg a családban szerencsére nem volt, legalábbis akikről tudok, ott nem.Kérem írjon nekem pár sokrt mert én olyn idegbe leszek jövő hé Szerdáig hogy nagyon,. És a betegségemnek amiből másfél év alatt sikerült eljutni végre egy életképes szintre (kényszerbetegség xanax és escitil kombinációja igaz kis dózisban) nagyon nem tenne jót egy hét tiszta bizonytalan ideg. Rettegek a ráktől. annyit tudok, hogy anyai nagymamám mellében is 15 éve van már egy jóindulatú ciszta de nem bántották, nem szúrták, nem vettek mintáét azt mondták ne kell, csak eleinte 3, majd 6, később1, utána 2 évente járt mammográfiára. Mára már 76 éves nem kell neki menni csak önszorgalomból megy. Előre is köszönöm, hogy meghallgatott, hogy végigolvasta nagyon várom válaszát, maradok tisztelettel: egy nagyon félős beteg

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tóth Judit válasza göb az emlőben témában

Kedves Kérdező!

Látatlanban nem tudok véleményt mondani, ezt ne is kérje tőlem. Feltehetően emlő UH vizsgálatot tart szükségesnek az orvoskolléga, mely során sokkal tisztább képet lehet kapni. Terhesség alatt, menstruáció alatt és körül sokszor mirigyesebb az emlő állománya, ami teljesen normális. Előfordulnak jóindulatú elváltozások is szép számmal, de teljesen biztosat csak a további vizsgálatokkal lehet mondani.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2016. március 07., 14:20 ;Megválaszolva: 2016. március 14., 19:24
Kérdések és válaszok: Egyéb
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt