Mi bajom lehet?

Tisztelt Doktornő! Érdekelne véleménye betegségemről! 3 nappal ezelőtt bedagadt a jobb bokám másnap már dolgozni sem tudtam menni, Németországban dolgozom kint, elmentem ott egy Kórházba Ortopédia rendelésre, mire oda értem jobb bokám panaszával már éreztem hogy bal bokámmal is ugyan az történik és ez még nem minden jobb alkarom is elkezdett viszketni majd az is bedagadt. Az ottani orvosok meg röntgenezték a lábam majd nem találtak semmi eltérést azt ajánlották utazzak haza és vizsgáltassam ki magam sürgősen mert ez belülről indulhat.Doxyciclin (200mg) antibiotikumot írtak (1-0-0) . Papíromra ráírták erythema migrans-ra gyanakodnak. Megfogadtam a doktorok tanácsát és másnap hazaindultam. Mikor aztán haza értem délutáni órákba ugyanúgy mindkét bokám bedagadva jobb karom bedagadva és már a hasamon is éreztem ott is megjelent a duzzanat.Úgy gondoltam ezzel kell valamit rögtön kezdeni el mentem a sürgősségi osztályra! A sürgősségi osztályon egy nagyon rendes Belgyógyász Főorvos Úr fogadott csináltak rögtön egy vérképet ekg vérnyomást. Mire meg lett a véreredményem elmondta hogy ő véleménye szerint kellene egy Góckutatás csinálni (fogászat, fül-orr gégészet, mellkas rtg, hasi UH, urológia, ill bőrgyógyászati vizsgálat. Véreredményem: FVS 7.82 VVT 4.79 HGB 157 HTC 0.44 MCV 92.3 MCH 32.8 MCHC 355 RDW% 12.1 RDW-SD: 39.9 THR: 186 MPV: 11.3 Plateletcrit 0.21 PDW 14.6 P-LCR: 34.0 NEUT%: 63.9 LYMP% 28.3 MONO%5.8 EOS% 1.7 BASO% 0.3 NEUT# 5.01 LYMP# 2.21 MONO# 0.45 EOS# 0.13 BASO#0.02 Nátrium 143 Kálium 4.0 Klorid: 107 Vércukor: 5.9 Urea 5.2 Kreatinin: 81 eGFR: >90 Tbil 7.3 Dbil 2.7 összfehérje: 66 CK 89 GOT 16 LDH: 299 GPT: 16 GGT: 31 Alp: 175 CRP 55.45 Tehát 4 eltérés van (MCH MPV PDV CRP) Mai napon voltam fül- orr gégészeten a góckutatás negatív lett és még eljutottam bőrgyógyászatra az is negatív lett sajnos itt a hétvége több dolgot nem tudtam elintézni de ma estére már megint jönnek az újabb duzzanat a legfrissebb a kézfejemen és a derekamon.Legközelebb hétfőn folytatjuk tovább a vizsgálatokat csak teljesen el vagyok keseredve ezektől a "VÁNDORLÓ duzzanatoktól"hogy mi történhet velem? Azt még hozzá csatolnám h egy hónappal ezelőtt is valószinű már jelzett szervezetem akkor is bedagadt a bokám de csak az egyik de az amilyen gyorsan jött el is ment mert 2 nap alatt lement.És még annyit tudni kell hogy gyerekoromba immunhiányos voltam. Előre is köszönöm bízom benne tud valami jót ajánlani mondani! Köszönöm: B. András (csatolok képeket is)

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Molnár Dóra válasza vándorló duzzanat témában

Kedves Kérdező, a kép csatolása nem sikerült. Immunológiai probléma állhat a panasz hátterében, gyulladás van a szervezetében, erre utal az emelkedett CRP. A góckutatás azért kell, mert egy kisebb lokális probléma (fog, prostata stb.) is fenntarthat az egész szervezetet érintő gyulladást, és a kisebb probléma kezelése hozhatja meg teljes javulást. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 29., 23:50 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 23:25
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV