Beültetés után Pregnyl injekció

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel lombik bébi programban veszünk részt.Beültetés előtt állok. Mielőtt elkezdtük a kezelést, olyan problémám volt, hogy minden ciklusban tüszőrepedés után (kb 13.nap körül) barnás pecsételő vérzés jelentkezett, ami kitartott a menstruációig. A pajzsmirigy értékeim rendben vannak. Az endokrinológusom szerint, sárgatest elégtelenségem van, ezt a 15, 18, 21.napos vérvételeim is igazolják. Ezért azt tanácsolta, hogy beültetés után használjak pregnyl injekciót, a leszívás utáni 3, 5, 7, 9.napon 500NE. A kérdésem az lenne, hogy ez az injekciónak milyen hatása lesz, hogyan működik, valóban megoldás lehet a problémámra? Nem okozhat semmi gondot?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza pregnyl témában

Kedves Kérdező!

A transzfer után majd progeszteron készítményt fognak használni, az fogja az esetleges progeszteron hiányt pótolni. A Pregnyl (bétaHCG) ilyen használati sémáját én nem alkalmazom.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 29., 10:48 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 09:05
Kérdések és válaszok: Egyéb
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt