Cytológia?

Tisztelt Doktor Úr! Január 13-án voltam az éves rákszűrési vizsgálatomon. Rendszeresen járok, eddig soha nem kaptam semmilyen visszajelzést. Mivel bő egy éve próbálkozunk teherbeeséssel, ezért a szakorvos beutalt meddőségire is. 26-án kikértem a cytológiai eredmény fénymásolatát, mivel szükséges volt a meddőségin való megjelenéshez. A lelet szerint a kenet értékelhető, feldolgozott. Negatív kóros, neoplasticus hámelváltozásokra. A részletes vélemény, kórokozók rovatban viszont be van jelölve a "Baktériumok" és az "Egyéb: "koilocyta-szerű sejtek" megjegyzés. Ma kaptam levelet a szakrendelőtől, hogy májusban menjek vissza vizsgálatra. A meddőségi szakrendelésen is látták a leletet, de nem mondtak semmit, nem szóltak, hogy valami nem jó. Most még is aggódom, nem tudom, mit jelent ez, veszélyes-e, gond lehet-e a teherbeesés, vagy esetleg a későbbiek. Emellett a szakrendelésen még megállapította az orvos, hogy "Tátongó külső méhszájam", és hátrahajló méhem van. Mit takar a cytológiai lelet, kell-e tartanom valamitől. Így is elkezdhetem a meddőségi kivizsgálásokat? Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza cytológia témában

Kedves Kérdező!

Cytológiai eredménye rendben van.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 28., 21:00 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 09:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
rákszürés
Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megtudni,hogy hány éves korig kell rákszűrésre menni a nőknek, illetve ha egyáltalán nem él szexuális életet...
Rákszűrés a menstruáció tán
Tisztelt Doktor Úr! Tegnap (04.01) voltam rákszűrésen és annyira izgultam, hogy amikor az orvos megkérdezte mikor volt az utolsó menstruációm, azt...
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...