Vér és nyálka a székleten, aranyér lehet?

Tisztelt Doktor Úr, Az utóbbi egy hónapban az alábbi panaszaim voltak. Kevés vér és nyálka a székleten/ wc papíron, égő, viszkető érzés székelés után, vagy néha attól függetlenül is, valamint olyan érzés, mintha lenne valami a végbélben vagy székelési ingerem van eredmény nélkül. A háziorvos Aurobin kenőcsöt írt fel, fizikai vizsgálat nem történt. A kenőcstől pár kezelés után megszűnt a vérzés és a nyálka, viszont már 2 hete használom a krémet napi 1-2x, de ez az idegentest érzés nem akar elmúlni, talán egy nap volt, hogy nem éreztem, valamint olykor társul hozzá viszketés is. A krémet már nem merem tovább használni, mert ha jól tudom így is csak 7 napig lett volna szabad. Mit tanácsol, visszamenjek az orvoshoz vagy várjak még vele? Ön szerint aranyér lehet? Köszönöm válaszát!

Dr. Plósz János válasza aranyér témában

Jó eséllyel aranyeresség lehet a háttérben, a nem teljesen szűnő panaszok és a vérzés miatt legalább egy végbéltükrözést érdemes végeztetni, mert akár gyulladás, de polyp is állhat a háttérben.

Kérdés: 2016. január 28., 13:16 ;Megválaszolva: 2016. január 28., 15:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Aranyér vagy rák?
Tisztelt Doktor Úr! 4-5 napja elrontottam a hasam, hasmenés és hányás volt, hasmenés nagyjábol két napig. Fájt, égetett néha viszketett. Azóta...
Végbál táji rángás ülés közben.
Tiszteletem! Azért fordulok önökhöz mert 1 hónapja aranyeret állapítottak meg nálam. Detralexet illetve reparon kenőcsöt használok, de furcsa...
Külső aranyér és fogamzásgátló...
Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátló tablettát szedek (Lyndinette 20) Egy hónapja kezdtem el szedni, de mellette rendszeresen edzek konditeremben, és...
A viszeresség összefügg az...
Tisztelt Doktor Úr! Már gimnazista koromban fásliztam a lábam a kitüremkedő viszér miatt. 3 gyermeket szültem mind a három szülés után...
Trombotisalt aranyér
Tisztelt dr Szigeti Nora! Külső aranyéremért metszetek 1 napja.. Verogot távolították el. Még mindég szivárgó vérzés van normális ez.Kamilas...