Mennyi ideig szedhető a Duspatalin?

Tisztelt Doktor Úr! Az elmúlt 20 évben több orvosnál is jártam emésztési problémáim, és sok gyomorfájás miatt. Háromszor volt gasztroszkópia is, biopsziával kiegészítve, de minden vizsgálatom negatív. Helicobaktertől a tejérzékenységig, minden. Lényegében arra jutottak, hogy idegi alapon vannak a panaszaim. (16 évesen próbáltam elmenekülni az életből, ám a bevett nyugtatók, mennyisége kevésnek bizonyult. Ezután pszichológushoz kellett járnom, aki behívatta apámat és közölte vele, hogy " lelki terror" alatt tartja a családját- gondolom próbálta jobb belátásra bírni. Olaj volt a tűzre, semmi nem változott, a mai napig is ezt teszi velem, anyámmal már nem, mert kb. 6 éve kidobta őt, új barátnője lett. Jelenleg azzal kínoz, hogy lassan egy éve nem áll szóba velem...) Mivel középiskolás korom óta nap, mint nap rosszul vagyok, már alig tudok megenni valamit, zöldséget, gyümölcsöt már évek óta nem tudok enni, így addig olvasgattam, amíg rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg IBS-em van. Több, mint 3 éve Duspatalint és Protexin Balance-t szedek. Eleinte sokkal jobban voltam, de egyszer, úgy egy évre rá próbáltam abbahagyni, mivel nem szeretek gyógyszert szedni, de úgy visszaestem. Azóta is szedem, kiegészítve Xanax-al, sajnos az elmúlt időszak túl nehéz, hogy kibírnám nélküle. Az a kérdésem, életem végéig szedhetem a Duspatalint? A probiotikumot úgy tudom lehet. Nagyon köszönöm megtisztelő figyelmét és válaszát! Tisztelettel Váci Virág

Dr. Plósz János válasza duspatalin témában

A Duspatalin is szedhető nyugodtan, a probiotikum fajtáját érdemes változtatni, hátha talál jobbat abból is.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2016. január 17.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Nyaki gerinc elváltozás okozhat...
Combcsontores Z szegezés
Fáradtság oka
Helyi érzéstelenítéses műtét után...
Trombózis félelem mellműtét után
Fertőzés veszély, denevérről