Beadassam a bexsero b- t a kisbabámnak?

Kedves Doktornő! Kisfiam 4 hónapos. A gyerekorvosunk ajánlott 2 agyhártya gyulladás ellen i oltást. Az egyik a bexsero b. Azt mondta nekem h drága. De pénztől teljesen független véleményét szeretném kérni! Előre is nagyon Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Balogh Andrea válasza Bexero témában

Kedves Kérdező!

Az agyhártyagyulladás elleni védőoltások jók és fontosak. Valóban olyan oltásokról van szó amelyek életet menthetnek. Mindazonáltal le kell írnom, hogy a Bexero egy újabb oltás, személyes tapasztalatom még nincsen vele, de 18 éve oltok gyerekeket szerencsére még egy oltástól sem tapasztaltam nagyobb problémát. Ha megtehetik hogy kiváltják akkor érdemes beadatni.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2016. január 04., 19:05; Megválaszolva: 2016. január 05., 14:30
Kérdések és válaszok: Egyéb
Meningococcus b védőoltás
Kedves Doktorno, Mivel terhessegem elott strepctococcus agalacticae fertozesem volt, igy valoszinu hordozo maradtam, es ugy tudom hogy ez okozhatott volna...
Ortopédiai probléma vagy...
Égési sérülés utáni duzzanat...
Vér eredmény
Vér labor vizsgálatomnál Eosinopil gran. 6,96 % Haemoglobin 118 % Haematokrit 34 % MCV 78 MCH 345 Vas 3,4 Ezek az eredmények jelentenek...
Mi okozhatja?
Tisztelt doktorúr/doktornő! Körülbelül 1.5 hónapja, foghúzást követően (3 fog felülről, egymás mellett, nem tudom, van-e köze egymáshoz a...